Recensies

Verstuur uw recensie.
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf uw recensie

Kozijn Rubbers
Gemiddelde beoordeling:  
 15 Recensies
by Joop Tollenaar on Kozijn Rubbers

Gisteren binnen drie dagen ontvangen. Vandaag aangebracht. Maatvoering helemaal goed. Top!!

by Leendert Stam on Kozijn Rubbers

Zeer goed. Nette en snelle levering. In eerste instantie verkeerd product gehad, maar keurig opgelost.

by Niels on Kozijn Rubbers

Door de doe-het-zelf film op kozijnrubbers.nl heb ik onlangs onze rubbers vervangen! Zeer gemakkelijk en de kinderen hebben weer een tocht-vrij raam! Super concept!!

by Jorgen on Kozijn Rubbers

Afgelopen week de kozijnrubbers binnen gekregen . Vond het best wel spannend . Ben niet zo technisch maar via het filmpje op u site is het gelukt om de ramen goed op te meten . Wat zien ze er mooi uit ook in de hoeken zeer mooi gelast en ze passen perfect . Hartelijk dank voor deze mooie rubbers . Mvr gr jorgen

by Leopold van den Assum on Kozijn Rubbers

Hallo dames,heren,
Had eerst bij een concullega maatwerk rubbers besteld, maar die kreeg
ik met geen mogelijkheid in de groef van de ramen geperst. Nu dan de
doe het zelf rubbers gekocht (veel goedkoper) en deze gaan echt zo
makkelijk als in het demo filmpje! Alle 9 ramen al gedaan in een paar
uur. Fantastisch, nu nog even regen met harde westenwind afwachten om
te zien of het lekvrij is:)
Groeten,
Leopold van den Assum

by Wil Ooms on Kozijn Rubbers

Prettig en snel contact. Proefrubber volgende dag in huis. Maten daarna doorgegeven en maatwerkraamrubber de volgende dag in huis. Direct aangebracht. Flinke regenbui gehad en geen lekkage meer. Een echte aanrader dit bedrijf!

by Bert van Rossum on Kozijn Rubbers

Eerst in december 2 proefstukjes besteld om te bepalen van de juiste dikte is (18 of 22mm). Stukjes werden snel geleverd. Daarna voor 2 kozijnen rubbers op maat besteld. Pasten prima en is eenvoudig aan te brengen. Daarna even telefonisch contact gehad voor wat vragen alvorens nog 11 rubbers te bestellen. Werd keurig te woord gestaan. Rubbers worden snel en keurig verpakt afgeleverd. Let wel: rubbers dienen op de eerste plaats voor wind/ tocht afdichting. Als er water binnenkomt zullen de rubbers niet altijd afdoende zijn. Het bedrijf maak je daar onder het kopje "Veelgestelde vragen" ook op attent. Bij één raam komt nog steeds water binnen al is het wel minder geworden. Moet dus een andere oorzaak hebben. Heb de rubbers nu 2 weken in bezit en ik ben er super tevreden mee. Kortom prima rubbers ter vervanging van de oude. Verder een prima bedrijf.

by Gerard on Kozijn Rubbers

Snelle levering en perfect op maat. Top kwalteit!

by Bert on Kozijn Rubbers

Heb de bestelde kozijnrubbers ca 2 weken in bezit. Heb eerst eind december een proefstukje besteld. Toen wist ik de dikte (18 of 22 mm) van de rubbers goed bepalen. Vervolgens voor 2 kozijnen rubbers besteld, welke ik succesvol heb gemonteerd. Alvorens nog een bestelling nog even telefonisch overleg gehad over o.a. afmeting. Daarna nog een bestelling gedaan voor overige kozijnen. Snelle en correcte levering. Let wel: de kozijnrubbers zijn op de eerste plaats om tocht en wind buiten te houden. Versleten kozijnrubbers kunnen ook de oorzaak zijn dat er regenwater binnenkomt. Maar dat kan ook een andere oorzaak hebben. Kijk hiervoor bij "Veelgestelde vragen" op de website.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

by T Buschman on Kozijn Rubbers

Voor twee ramen rubbers besteld. Netjes twee proefstukjes gekregen en van daaruit de juiste besteld. Goed contact gehad en snel respons bij vragen.
In 1 woord TOP

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»