Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kozijn Rubbers
Average rating:  
 31 reviews
 by Gerard van Rookhuijzen

Een van onze raamrubbers was in het verleden beschadigd en verwijderd van het raam. Probeer dan maar eens een nieuw rubber te vinden. Bij kozijnrubbers op de site gevonden wat ik zocht. Eerst kreeg ik gratis een envelopje toegezonden met vier stukjes pasrubber (heel fijn). Daarna het raam opgemeten met als hulpmiddel het duidelijke filmpje op de site. Daarna het gewenste rubber besteld, deze had ik 2 dagen later al binnen. Deze past perfect; het raam sluit weer helemaal af. Geen tocht meer! Top service. En de prijs valt mee, zeker met de huidige energieprijzen...;)

 by Patrik van Daele

TOP service, eerst staal sturen goed advies en probleem oplossend advies gegeven met resultaat vanaf nu waterdicht venster.
Respect voor zulke bedrijven en dan nog online.

 by jenny

goeiw kwaliteit,top

 by Peter Smit

Kozijnrubbers besteld voor 6 verschillende ramen, uitleg hoe de nieuwe raamrubbers in te meten wordt duidelijk uitgelegd. Ze reageren snel op vragen via de e-mail. Snel en goed geleverd en alle 6 passen uitstekend. Een tevreden klant en ik raad Kozijnrubbers aan.

 by Alex

Aanrader! Een webshop die gewoon telefonisch bereikbaar is voor vragen. Proefstukjes worden gratis verzonden. En mocht er dan tóch nog iets misgaan (ja ja, dat kan ik!) dan wordt het probleem snel en soepel opgelost. Heerlijk zo'n persoonlijke benadering.

 by Jorgen

De proefstukjes zijn zeer fijn.
Op een vraag krijg je ook snel en duidelijk antwoord.

 by Jasper

Na de snel ontvangen proefstukken kon ik het juiste rubber bestellen welke ook snel geleverd werd. Nu nog even een flinke regenbui afwachten 🙂
Top geleverd en goed materiaal!

 by Paul

Uitstekende service door dit bedrijf: snelle afhandeling van elke stap en goed materiaal!

 by Henrico

Prima partij. Snel geleverd en goed verpakt. Topproduct Kozijnrubber Zelfklevend - Zwart, eenvoudig, na ontvetten, op te plakken. Zit als een huis en mooi strakke afwerking. En belangrijkste val al, super tochtdichting. Zeker een aanrader.

 by Ricardo

Vandaag twee rubbers binnen gekregen,
Super kwaliteit en ze pasten prima!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»