Over ons

Kozijnrubbers.nl uit Mijdrecht

Kozijnrubbers.nl is ons bedrijf: Fred en Jeroen de Jong, twee handige broers uit Mijdrecht. Samen hadden we al jarenlang het succesvolle bouwbedrijf Gebr. De Jong Houtbewerking waarin we onze passie voor hout- en bouwtechnieken kwijt konden.

Van houtbewerking naar tochtprofielen

Door de jaren heen hebben we veel houten kozijnen, ramen en deuren gemaakt en geplaatst. We zagen daardoor ook vaak welke problemen ontstonden door tocht en vocht. Ramen en deuren die lekten en tochtten door versleten of zelfs ontbrekende tochtrubbers. Wij repareerden die ramen en deuren en zorgden dan ook meteen voor nieuwe tochtrubbers.

Tochtprofielen voor 90% van alle kozijnen

Tijdens al dat werk merkten we dat er steeds weer nieuwe tochtrubbers bijkwamen en dat andere rubbers weer van de markt verdwenen. Het werd daardoor heel lastig voor veel mensen om zelf het juiste tochtrubber te vinden waarmee ze het oude konden vervangen. Wij zochten daarvoor een oplossing en creƫerden verschillende tochtprofielen die in 90% van alle houten kozijnen, ramen en deuren passen. Dat was het begin van Kozijnrubbers.nl.

De beste oplossing voor de meeste kozijnen

Met het huidige aanbod tochtrubbers, ook wel tochtprofielen genoemd, hebben we al de beste oplossing voor de meeste kozijnen, ramen en deuren. En toch komt er zo nu en dan weer een nieuwe vraag waar nog geen profiel voor bestaat. Daar gaan wij dan naar op zoek. Ons assortiment breidt daardoor constant uit en voor steeds meer kozijnen van ramen en deuren hebben wij het juiste rubber.

Energiebesparing

De kozijnrubbers zorgen ervoor dat het bij onze klanten snel weer veel aangenamer in huis wordt doordat het tocht- en vochtproblemen tegengaat. Ook klapperende deuren en het onaangenaam harde geluid van dichtslaande deuren hoort met onze kozijnprofielen als snel tot het verleden. En natuurlijk is de besparing op energie een heel groot voordeel. Met een vrij simpele ingreep, het aanbrengen van nieuwe kozijnrubbers, kan iedereen wat doen aan de alsmaar hoger wordende energiekosten.

Gratis setje proefstukjes en persoonlijk advies

Met het gratis setje proefstukjes kan iedereen thuis vrijblijvend uitproberen welk type tochtrubber het juiste is. En kom je daar niet uit? App ons dan een foto van het kozijn of mail ons jouw vraag. Wij helpen je graag om ook voor jouw ramen en deuren de beste kozijnprofielen te vinden!

Vragen of advies over de juiste kozijnrubbers?

Wil je persoonlijk advies of heb je vragen over het zelf vervangen van de kozijnrubbers in jouw ramen en deuren? Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

Neem contact op

Voor 22.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden (m.u.v. maatwerk)

GRATIS verzending in Nederland. Wij bezorgen ook in Belgiƫ.

De voordelen van Kozijnrubbers.nl

  • Minder tocht en meer comfort in huis
  • Besparing op energiekosten
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Altijd gratis proefstukjes mogelijk
  • Voor bijna elk houten raam en elke houten deur een passend tochtrubber
  • Gratis verzending in Nederland
  • Snelle levering (maatwerk duurt iets langer)