1Kan een versleten tochtrubber lekkage veroorzaken?
Het kan zijn dat een oud rubber het raam of de deur niet meer goed afsluit waardoor water naar binnen kan lekken, echter is de hoofdfunctie van het tochtrubber het weren van wind. Lekkage kan door verschillende factoren veroorzaakt worden bijv. een slecht afgesteld raam of een verstopt aanslagprofiel.
2Hoe meet ik de breedte van mijn kozijnrubber?
Door het rubber een stukje uit de deur of het raam te trekken kunt u de breedte maat meten (dit is de breedte maat van het gehele rubber). Twijfelt u over de maat dan kunt u een gratis proefstukje aanvragen
3Mijn tochtrubber ziet er iets anders uit ?
Wij leveren universele renovatierubbers welke op de meeste houten ramen en deuren passen, het kan zijn dat het profiel afwijkt van het bestaande rubber echter zal het renovatie rubber dezelfde werking (/ beter) hebben als het bestaande rubber.
4Passen de rubbers van kozijnrubbers.nl ook in kunststofkozijnen ?
Nee, onze rubbers zijn uitsluitend geschikt voor houten ramen en deuren.
5Hoe monteer ik mijn op maat bestelde tochtrubber?
Eerst drukt u de hoeken in de groef van de deur of het raam en daarna drukt u de rest van het tochtrubber in de groef.

Kozijnrubbers | Veelgestelde vragen

Ook voor proefstukjes kunt u contact opnemen voor gratis kozijn rubbers. Zo kunt u zelf de kwaliteit beoordeling. Neem dan ook nu contact met ons op voor een stuk proefrubber of bekijk meteen de winkel voor diverse maatwerk rubbers voor zowel ramen, deuren of kozijnen. Beschikbaar in twee diverse breedtematen en diverse lengtes. Ook als u verschillende maten ramen heeft kunt u gemakkelijk meerdere producten selecteren in de winkel. Als u niet zelf op maat wilt snijden, kunnen wij dat uiteraard voor u doen! Kies dan voor de optie “Maatwerk” in de winkel. 

Veelgestelde vragen. Tocht- en vochtproblemen bij houten kozijnen is een veelvoorkomend probleem, vaak veroorzaakt door een versleten tochtstrip in het raam of in de deur. Kozijnrubbers.nl levert universele tochtrubbers in twee breedte maten welke passen op de meeste houten. Kijk hoe gemakkelijk het is om zelf uw tochtrubber te vervangen door middel van onze video’s in de winkel of stuur ons gerust een bericht via info@kozijnrubbers.nl of bel ons via 0652511059. Wij helpen u graag met uw vragen. Wij zijn onderdeel van Gebr. De Jong Houtbewerking

Tocht- en vochtproblemen bij houten kozijnen is een veelvoorkomend probleem, vaak veroorzaakt door een versleten tochtstrip in het raam of in de deur. Kozijnrubbers.nl levert universele tochtrubbers in twee breedte maten welke passen op de meeste houten:

Kozijnrubbers | Veelgestelde vragen

Kozijnrubbers | Veelgestelde vragen