Heeft u vragen of wilt u een gratis proefstukje?
Neem dan contact met ons op!

Contactformulier

  Kozijnrubbers Contact.

  Kozijnrubbers Contact. Heeft u vragen of wilt u een gratis proefstukje?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Heeft u vragen over de levertijd? Voor 22.00uur besteld is de volgende werkdag verzonden (m.u.v. maatwerk). GRATIS verzending door heel Nederland ! Wij bezorgen ook in België.

  Kozijnrubbers is onderdeel van Gebr. De Jonghoutbewerking. Heeft u vragen of wilt u een gratis proefstukje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kozijnrubbers.nl of 06 52511059.

  Tochtrubbers voor ramen en deuren

  Tocht- en vochtproblemen bij houten kozijnen is een veelvoorkomend probleem, vaak veroorzaakt door een versleten tochtstrip in het raam of in de deur. Kozijnrubbers.nl levert universele tochtrubbers in twee breedte maten welke passen op de meeste houten:

  Mr. Jac Takkade 3 unit C-15

  Ook voor proefstukjes kunt u contact opnemen voor gratis kozijn rubbers. Zo kunt u zelf de kwaliteit beoordeling. Neem dan ook nu contact met ons op voor een stuk proefrubber of bekijk meteen de winkel voor diverse maatwerk rubbers voor zowel ramen, deuren of kozijnen. Beschikbaar in twee diverse breedtematen en diverse lengtes. Ook als u verschillende maten ramen heeft kunt u gemakkelijk meerdere producten selecteren in de winkel. Als u niet zelf op maat wilt snijden, kunnen wij dat uiteraard voor u doen! Kies dan voor de optie “Maatwerk” in de winkel. 

  1432 CA Aalsmeer

  Kozijnrubbers Contact