by maurice on Kozijn Rubbers

snelle verzending van de gewenste rubbers. Na wat probleempjes met een stukje kozijnstrip werd zonder al te veel gedoe gratis wat extra rubber gestuurd. Helemaal top, prima service

 by Ton Bettonvil on Kozijn Rubbers

Vier tochtende kiep-kantelramen, kwam deze site tegen, proefstukjes aangevraagd, rubber besteld voor een raam, past perfect, weg tocht, meteen rubber besteld voor de andere drie ramen, top product, nette afwerking en korting als je wat meer besteld.

 by Harrie on Kozijn Rubbers

Vervangen van rubberrand ging heel handig mede door uitlegfilmpje op
YouTube. Inmeten en bestellen was zo gebeurd. De levering ging probleemloos.
Prima product en heel blij met de succesvolle vervanging; top!

 by Barbara on Kozijn Rubbers

Door het handige filmpje op de site, de correcte maten voor de rubbers kunnen meten, en deze tevens correct ontvangen. Goeie kwaliteit rubbers en de lekkage is nu naar alle waarschijnlijkheid verholpen. Prettig en snel contact ook via de mail en de koeting die het bestelsysteem niet correct kon berekenen werd na de bestelling per direct teruggestort. Alles bij elkaar dus een prettig bedrijf!

 by Gerard van Rookhuijzen on Kozijn Rubbers

Een van onze raamrubbers was in het verleden beschadigd en verwijderd van het raam. Probeer dan maar eens een nieuw rubber te vinden. Bij kozijnrubbers op de site gevonden wat ik zocht. Eerst kreeg ik gratis een envelopje toegezonden met vier stukjes pasrubber (heel fijn). Daarna het raam opgemeten met als hulpmiddel het duidelijke filmpje op de site. Daarna het gewenste rubber besteld, deze had ik 2 dagen later al binnen. Deze past perfect; het raam sluit weer helemaal af. Geen tocht meer! Top service. En de prijs valt mee, zeker met de huidige energieprijzen...;)

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kozijn Rubbers
Average rating:  
 0 reviews